Continua creixent el nombre de morts i infectats per covid-19 a Lleida

Sanitaria vestida amb EPI aplaudint, 28 de març de 2020

Sanitària vestida amb EPIs aplaudint des d'un hospital. | EP

El Departament de Salut ha informat aquest diumenge en un comunicat que en les últimes hores han mort 3 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària (RS) Lleida i 1 persona a la RS Alt Pirineu i Aran també amb coronavirus SARS-CoV-2. Així mateix, també han confirmat 64 casos positius nous a la RS Lleida per coronavirus SARS-CoV-2. Pel que fa a la RS Alt Pirineu i Aran, el Departament de Salut confirma 12 casos positius nous.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
Actualment, 216 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 132 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 96 dels quals estan estables a planta i 36 es troben a l’UCI; 36 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 25 de les quals estan estables a planta i 11 es troben a l’UCI; i 8  persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les últimes hores han estat donades d’alta 3 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 47.
 
 
Actualment, 42 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos: 11 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 16 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 5 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 10 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta. En les últimes hores han estat donades d’alta 8 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 29.