Tràgic: Mor un nen al Segrià en ennuegar-se amb fruita seca

Un nen de 18 mesos va morir aquest passat dilluns a la tarda després d’ofegar-se menjant fruita seca, segons ha avançat el diari Segre. El relat dels fets apunta que el menor hauria menjat fruita que li havia donat el seu avi i que, després d’uns minuts, els familiars que també estaven a casa van començar a adonar-se que alguna cosa no estava anant bé.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’ajuda dels veïns

La família, desesperada en veure l’estat del nen, va decidir baixar al carrer i demanar ajuda amb crits de desesperació. Va ser llavors quan diversos veïns, inclosos l’alcaldessa del poble, Sandra Marco, van acudir per ajudar-los fins que arribessin els serveis d’emergències. De fet, una estudiant d’infermeria i una altra persona sanitària van intentar practicar-li al menor les tècniques de reanimació, però, sense èxit.

 

Finalment, i després de la família esperés més estona l’arribada de l’ambulància perquè la d’Alcarràs estava ocupada, van arribar els serveis d’emergència que, en aquest cas, tampoc van poder fer res per salvar-li la vida al petit.

Necessiten repatriar el seu cos al Marroc

La família és d’origen marroquí i, ara, demanen ajuda per a poder repatriar el cos del seu fill i enterrar-lo al seu país. Amb l’objectiu que aquest desig es faci realitat, des de l’Ajuntament de Soses s’ha decidit enviar un missatge als veïns per tal de recol·lectar diners entre tots i facilitar aquest dolorós i necessari trasllat pels afectats.