Sense Categoria

Mor Jaime, el mallorquí de 9 anys que va impulsar la recollida de taps solidaris

Avatar
  • novembre 13, 2018
  • 2 min read

El petit Jaime Estrany ha mort aquest dilluns amb 9 anys | Facebook/ Arka tapones solidarios

 

El petit Jaime Estrany, el jove mallorquí amb paràlisi cerebral que va fundar l'associació Arka Taps Solidaris, dedicada a recaptar taps de forma solidària, va morir el passat cap de setmana a l'edat de 9 anys, segons va informar la seva mare, Antonia Balaguer Davila, a través de les xarxes socials. «Ja sabeu com era ell», va escriure la dona, per afegir que Jaime va destacar per ser «un nen alegre, feliç i al qual li agradava estar envoltat de gent». 

 

«Mai vaig arribar a pensar que un dia ja no estaries entre nosaltres»

«Mai vaig arribar a pensar que un dia ja no estaries entre nosaltres. Has lluitat durant 9 anys, però aquesta darrera batalla ha estat invencible amor meu», va començar dient la seva mare a Facebook, per destacar que no poden estar «més orgullosos» d'ell. «Tan sols tenim paraules d'agraïment per haver donat llum a la nostra vida, i ensenyat a valorar molt més les coses», va escriure Antonia. «Tot i que no podem estar més tristos, i amb l'ànima trencada, gràcies, gràcies i gràcies», va concloure la mare. 

 

Després del funeral celebrat al cementiri de Palma de Mallorca dilluns, la família ha tornat a donar les gràcies per tot el suport rebut. «Ha sortit del vetllatori envoltat d'amor i aplaudiments que ens han omplert, si és possible, encara més d'orgull de tenir-lo com a fill», ha assegurat la seva mare. 

 

La idea de començar a recollir taps solidaris, segons explica 'La Vanguardia', va sorgir l'any 2012 quan tota la família Estrany va començar a acumular-los per tal de recaptar fons per a la investigació de la paràlisi cerebral. Amb el temps, altres persones amb una situació similar també van sumar-se, i finalment es va crear l'associació Arka Taps Solidaris, que en tan sols un mes i mig d'activitat va aconseguir reunir més de 30 tones de plàstic, per un valor total de 5.000 euros. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *