Mor un home a Tàrrega poc després de ficar-se la vacuna d’Astrazeneca

Avui hem perdut una de les millors persones que han compartit la nostra vida. Encara no m’ho crec, ha de ser un mal son….

Publicada por Yolanda Fauria Garcia en Miércoles, 7 de abril de 2021

Un veí de Tàrrega de 65 anys va morir aquest dimecres una hora després de rebre la vacuna d'Astrazeneca, tal com ha avançat el diari Segre. Segons han informat des del Departament de SalutLleidaDiari.cat, actualment el cas està sota investigació per part de farmacovigilància, però de moment no hi ha relació causa-efecte amb la vacuna.

 

Això no obstant, una neboda de la víctima ha compartit a les xarxes socials un missatge en el qual explica que era un home «sa i esportista» i que, en poc més d'una hora després de vacunar-se, ha perdut la vida.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Agraeix el suport rebut per desenes de missatges rebuts

«No crec en les casualitats, sí en els fets. Tinc ràbia, perquè ens diuen que són casos aïllats, però convidaria a tots els membres de l'EMA i les seves famílies a donar exemple i posar-se Astrazeneca i a veure si així, ens diuen que són casos aïllats», diu la neboda. Finalment, la familiar assegura que «no tenen vergonya» i agraeix el suport rebut per desenes de missatges rebuts arran de la seva denúncia a les xarxes socials.

 

 

Moltissimes gràcies a tots pel vostre suport i condol. Hem sentit un cas d’una noia de Murcia, un altre a Asturies, fa…

Publicada por Yolanda Fauria Garcia en Miércoles, 7 de abril de 2021