Ja es coneix qui és la víctima de l’accident mortal de diumenge al Segrià

Un home de 73 anys i veí de Puigverd de Lleida, que respon a les inicials de D.E.J., és la persona que ha perdut la vida aquest diumenge al migdia després de sortir-se de la via amb el vehicle que conduïa. Els fets van tenir lloc en un camí asfaltat d'Artesa de Lleida, a la comarca del Segrià, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a les 14.23 hores.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Un ciclista ha estat qui ha trobat l'home mort al costat d’un vehicle accidentat en un camí asfaltat.

 

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

Amb aquesta víctima, són 101 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

 
 El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.