Molta precaució: Mor una altra persona ofegada en una platja catalana

Un home de 86 anys ha mort ofegat aquest dijous al matí mentre es banyava a la platja de Llevant de Salou (Tarragonès). El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l'avís a les 11.29 hores per part del servei de socorrisme, que informava que havien tret de l'aigua un home i que l'estaven intentant reanimar.

 

Tot i les maniobres de reanimació fetes pels socorristes i per dues unitats del SEM, l'home ha acabat morint a la platja. El SEM també ha mobilitzat suport psicològic per als familiars. En aquell moment a la platja hi onejava bandera verda. Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, que s'encarrega de les diligències.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Altres ofegaments a Salou en una setmana

Cal recordar que dos homes de 60 i 46 anys i un menor de 15 anys van morir la setmana passada després d’ofegar-se a la platja Capellans de Salou, al Tarragonès. L'avís al telèfon d’emergències 112 es va rebre rebut a dos quarts de quatre de la tarda per un possible ofegament a la platja.

 

Segons la informació inicial, els socorristes van vure un grup de banyistes amb problemes dins l’aigua a la zona de les roques. Hi van anar i van treure tres persones de l'aigua: dues majors d’edat i un menor de 15 anys – fill de l’home de 46 – tots tres de nacionalitat romanesa. El servei de socorrisme hva iniciar les maniobres de reanimació a tots tres, fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).