Sense Categoria

Mor una dona a Múrcia mentre esperava a la Sala d’Urgències de l’Hospital Santa Lucía

Avatar
  • gener 5, 2018
  • 2 min read
Mor una dona a Múrcia mentre esperava a la Sala d’Urgències de l’Hospital Santa Lucía

Una dona va morir el passat 2 de gener a l'hospital Santa Lucía de Cartagena, a Múrcia, mentre esperava ser atesa a la Sala d'Urgències. Segons 'La Tribuna de Cartagena', l'hospital està saturat durant aquest període de l'any per l'epidèmia de grip de tots els hiverns. 

 

Quatres dies abans, el 28 de desembre, un altre home també va morir mentre esperava el seu trasllat a l'hospital de La Arrixaca de Múrcia, l'únic de la zona que està capacitat per atendre una embòlia pulmonar.

 

L'hospital Santa Lucía, saturat

Segons el citat mitjà, un dels dos hospitals amb els quals compta la ciutat de Cartagena, l'hospital Santa Lucía, està saturat com a conseqüència de l'epidèmia de grip. Alguns metges i treballadors del centre es van posar en contacte amb el mitjà per explicat el què havia passat i denunciar aquesta situació que està començant a costar vides. 

 

El mateix diari assegura que el centre de Cartagena compta amb 18 llits i hi ha més de 50 en llista d'espera, el que significa que a vegades alguns dels pacients s'han d'agrupar als passadissos i el personal sanitari no dona a l'abast. 

 

Un home de 32 anys mor mentre espera que el traslladin a La Arrixaca de Múrcia

La ciutat també compta amb un altre hospital, el Rosell, però aquest està pràcticament tancat en un moment en què la ciutat viu al límit en termes sanitaris. El mateix que passa a la ciutat de Múrcia, amb La Arrixaca, saturada i demanant als altres hospitals de la zona que assumeixin casos encara que no estiguin capacitats per a tractar-los. 

 

És el que li va passar a un home de 32 anys, el qual va patir una embòlia pulmonar, una malaltia que només La Arrixaca pot tractar, en ser l´únic centre de la zona que compta amb un hemodinamista de guàrdia. L'hospital murcià va demanar al Santa Lucía mantenir al pacient un dia més, però va morir abans de poder ser traslladat.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *