Montse Mínguez, elegida nova portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Lleida

Montse Mínguez, elegida nova portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Lleida| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago

 

La regidora del PSC a l’Ajuntament de Lleida, Montse Mínguez, serà a partir d’ara la nova portaveu del Grup Municipal Socialista. Així ho han acordat la majoria de les regidores i regidores socialistes a la Paeria en una reunió celebrada aquest dilluns a la tarda.

Així, Mínguez, que és regidora a l’Ajuntament de Lleida des de 2003, era també portaveu adjunta, i amb l’actual remodelació de l’organigrama a la Paeria passa a ser la primera tinent d’alcalde i portaveu del Grup Municipal, en substitució de Marta Camps. Uns canvis que, un cop han rebut el suport de la majoria de regidors i regidores socialistes, seran informats al proper ple previst per divendres, 27 de febrer.
 
Montse Mínguez ha apuntat que “és un honor i sobretot una responsabilitat la designació com a portaveu del grup; una tasca a la que espero donar resposta amb el màxim de compromís com he fet sempre en tot allò que se m’ha encomanat des de l’Ajuntament”.
 
Així mateix, ha afegit: “El mateix compromís prenc tant jo mateixa com la resta de regidors i regidores amb donar continuïtat al projecte socialista i de progrés per Lleida”. En aquest sentit, s’ha referit als darrers esdeveniments, “que esperem es tanquin aviat i que no ens han de fer perdre les forces i la voluntat de seguir treballant per qui encapçala aquest projecte, que és l’alcalde i el nostre candidat, Àngel Ros, i sobretot per la nostra ciutat i per tots els seus ciutadans i ciutadanes”.