Comarques

Montoliu de Lleida instal·la nous panells informatius als Patamolls

També han col·locat caixes niu, les quals, ja acullen una desena de ratpenats cadascuna

Marta Romera
  • octubre 28, 2022
  • 2 min read
Montoliu de Lleida instal·la nous panells informatius als Patamolls

L’Ajuntament de Montoliu de Lleida ha endegat la segona fase d’actuacions previstes en el projecte de millora i conservació de l’espai natural dels Patamolls de Montoliu. Així, aquests dies s’ha procedit a renovar i ampliar els panells informatius de les espècies que hi viuen, així com altres informacions de caràcter cívic i de respecte al medi natural.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El tinent d’alcalde Josep Ramon Mòdol explica que la primera fase del projecte, que va consistir en la instal·lació de caixes-niu per part de Cooperativa Reboll en un taller que va comptar amb la participació de diverses famílies, ja ha començat a donar els seus fruits:  «S’ha comprovat que cada niu que es va instal·lar a la primavera ja ha estat ocupat per entre 8 i 10 ratpenats que viuen en aquest espai natural». Amb aquestes caixes refugi es pot fer un seguiment i veure l’evolució de la fauna en aquesta zona. En una tercera fase, es faran tasques de neteja i manteniment als senders de l’espai natural.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *