Sense Categoria

Molt greu després de caure al buit des d’una alçada de 5 metres a Pardinyes

Laura Biela
  • agost 5, 2013
  • 1 min read
Molt greu després de caure al buit des d’una alçada de 5 metres a Pardinyes

Molt greu després de caure al buit des d’una alçada de 5 metres a Pardinyes| Laura Biela

 

Tres joves es van precipitar diumenge al buit des d’una alçada de 5 metres per causes que encara es desconeixen. Un d’ells, de 21 anys, va resultat ferit de gravetat i a hores d’ara es troba ingressat a l’UCI de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb un traumatisme cranioencefàlic. Els altres dos van resultar ferits de menys gravetat.

Els tres joves havien participat durant el cap de setmana a les festes del barri i minuts abans de l’accident estaven jugant per les escales de l’edifici, ubicat al carrer Frederic Riu i Farré, al barri de Pardinyes. Els fets es van produir al voltant de les 13.30 hores i segons han explicat els Mossos d’Esquadra a lleidaalminut.com, “els joves podrien haver estat asseguts a la barana de l’immoble abans de caure al buit fins a la rampa del pàrquing”.

Laura Biela
Sobre l'Autor

Laura Biela

Laura Biela Abad (Lleida, 1987). Llicenciada en Periodisme per la Universidad Carlos III de Madrid. Directora de LleidaDiari.cat des de l'any 2017, després que el digital lleidaalminut.com, nascut al 2012, canviés de color i d'imatge per convertir-se en LleidaDiari.cat. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *