Molo: “Tornaré a finals d’octubre o principis de novembre”

Molo: “Tornaré a finals d’octubre o principis de novembre”| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

En la recta final de la seva recuperació, passats més de sis mesos de la fractura i posterior operació del lligament creuat anterior del genoll, Molo, defensa del Lleida Esportiu, ha anunciat que es troba preparat per tornar aviat als terrenys de joc. 

“La data serà entre finals d’octubre i principis de novembre”, ha explicat el jugador. Una excel·lent notícia després de rebre l’alta i “la confiança” mèdica, ha matisat, tot i assegurar que segueix “pensant d’entrenament en entrenament”, i que la importància en aquests casos recau en “no tenir pressa”.
 
Introduït de ple en les sessions preparatòries del grup, el futbolista, sobre la seva entrada a l’equip, ha confessat que haurà de “treballar molt” per guanyar-s’hi un lloc, i ha manifestat que realitzarà “el possible per ajudar l’entitat”, fins i tot “actuar de davanter centre”, si convé. Malgrat això, ha asseverat alhora que, amb els blaus líders, signaria “vèncer tots els partits” quedant-se “a la banqueta”, reconeixent sentir-se “content pel rendiment dels companys de vestidor”, als quals li representa “un plaer” veure jugar.
 
Al seu torn, el d’Almeria, un dels capitans de la primera plantilla, ha donat fe que pot “arribar al mateix nivell” d’abans de trencar-se, tal com va comprovar els altres dos cops que va patir la mateixa lesió, experiències que li van servir per afrontar “amb confiança” l’actual. “Em vaig proposar tornar al futbol de la millor manera possible, i més en un club com el lleidatà que m’ha facilitat el procés”, ha sentenciat el jugador, aprofitant l’ocasió per “agrair” a l’entitat de la Terra Ferma el suport rebut.