Edició 2020

Mollerussa torna a activar a l’estiu el Centre Obert per garantir dos àpats a 21 infants i joves de la ciutat

  • agost 29, 2017
  • 2 min read
Mollerussa torna a activar a l’estiu el Centre Obert per garantir dos àpats a 21 infants i joves de la ciutat
Mollerussa torna a activar a l’estiu el Centre Obert per garantir dos àpats a 21 infants i joves de la ciutat

El menjador del Centre Obert la Banqueta de Mollerussa amb diversos infants fent un àpat | LleidaDiari.cat

 

L'Ajuntament de Mollerussa ha garantit des del passat 3 de juliol i fins aquest divendres dia 1 de setembre dos àpats al dia a un total de 21 infants d'entre 3 i 14 anys amb l'activació del Centre Obert La Banqueta, seguint amb el programa que es duu a terme des de fa dos estius. En total, s'han repartit 1.566 àpats (792 esmorzars i 792 dinars) a les mateixes instal·lacions del centre que compta amb un espai adaptat com a cuina. Els infants de Mollerussa que es beneficien d'aquest programa, els quals són derivats des dels serveis socials de base que depenen del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, han participat de dilluns a divendres de les nou del matí a les tres de la tarda de diferents activitats formatives i de lleure al centre. S'aprofita així per seguir fent el treball amb la família pel que fa a hàbits i ajut en l'educació de determinats infants.

L'objectiu del programa, finançat pel departament de Benestar i Família, és mantenir les activitats diàries dels centres oberts durant el període de vacances dels centres escolars per tal de garantir una alimentació saludable i alhora seguir amb el treball educatiu als usuaris d'aquests equipaments al llarg de tot l'any.

 

Durant aquest estiu i com a novetat, també s'han dut a terme dues trobades amb els infants i joves de la resta de la comarca beneficiaris del programa a través d'un centre obert itinerant que aquest any estava ubicat al Palau d'Anglesola. Així, el passat dia 4 d'agost es va programar un taller d'exploració a l'estany d'Ivars i Vila-sana mentre que el passat divendres es va fer una trobada a Mollerussa amb una gimcana al parc municipal i jocs a les piscines municipals.

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.