Arriba al Pla d’Urgell el teatre que lluita contra delictes i estafes a la gent gran

El Teatre l’Amistat de Mollerussa oferirà els pròxims 2 i 3 de març l’obra teatral titulada ‘Seguretat en escena‘, la qual té com a finalitat oferir consells preventius, de manera divertida i didàctica, en relació amb els delictes i estafes més freqüents que afecten principalment les persones grans. La col·laboració entre el Casal Municipal Sènior i els Mossos d’Esquadra, ha fet possible aquesta obra, que ja ha estat realitzada amb èxit a altres localitats com Lleida o Balaguer. L’entrada és gratuïta, però cal reservar el tiquet corresponent a través del casal entre el 20 i el 29 de febrer. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les representacions tindran lloc el dia 2 a les 17.45h. i el dia 3 a les 11.45h, per tal d’arribar al màxim nombre de públic possible, tant de Mollerussa com de la comarca. L’esdeveniment s’ha promocionat a tots els centres de la tercera edat dels municipis del Pla d’Urgell, amb l’objectiu de fomentar l’assistència

Roderic Moreno, el cap de l’Àrea Bàsica Policial del Pla d’Urgell-Les Garrigues, ha destacat que entre els delictes més comuns contra la gent gran es troben les estafes com el fals revisor de gas o llum, així com els furts amb tècniques com la mimosa o la taca, a més dels fraus en línia, com el cas del suposat militar enamorat.