Edició 2020

Mollerussa suspèn el 57è Concurs de Vestits de Paper

  • octubre 21, 2020
  • 2 min read

Mollerussa suspèn el 57è Concurs de Vestits de Paper després de sondejar els participants habituals | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Mollerussa ha decidit suspendre la 57a edició del Concurs de Vestits de Paper, que havia de celebrar-se el 12 de desembre, després de fer un sondeig entre els participants habituals amb l'objectiu de valorar la seva predisposició a concursar enguany per poder mantenir el nivell dels anys anteriors.

 

No obstant això, el consistori no renuncia que la ciutat visqui el protagonisme dels vestits de paper i, per això, preveu organitzar una macroexposició de vestits a les places del centre urbà. Així, buscarà la complicitat dels comerços de la ciutat per tal que puguin participar en la mostra exposant diferents peces en els seus aparadors i alhora es vestiran també aparadors buits que els seus propietaris cedeixin a tal efecte.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

La idea d'una exposició urbana de vestits

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha indicat aquest dimarts que es treballa amb la idea d'una exposició urbana de vestits dins d'unes vitrines il·luminades, les quals formaran part també de la decoració nadalenca de la ciutat, ja que es preveu mantenir-les des de mitjans de desembre i durant totes les festes de Nadal.

 

A més, des del comitè organitzador també s'estan estudiant altres accions que complementin aquesta exposició urbana i que contribueixin a mantenir viva la tradició del Concurs de Vestits de Paper com ara la projecció d'imatges d'edicions anteriors a través d'una pantalla gegant instal·lada al davant del Teatre L'Amistat, entre altres propostes.

 

Suspensió temporal de les activitats al casal per a la gent gran

D'altra banda, l'Ajuntament de Mollerussa ha suspès aquest dimarts temporalment les activitats que es duen a terme al Casal per a la Gent Gran en compliment de la resolució publicada aquesta matinada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) amb noves mesures per contenir la pandèmia de la covid-19. Per això, des de la regidoria d'Acció Social i Ciutadania s'ha avisat a totes les persones inscrites a les diferents activitats que queden aturades, segons detalla la resolució, fins al 31 d'octubre. El casal havia reiniciat la nova temporada d'activitats l'1 d'octubre amb un total de 116 persones inscrites a les disset activitats que s'ofereixen.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.