Edició 2020

Mollerussa se solidaritza amb el poble d’Ucraïna amb un concert benèfic

  • abril 21, 2022
  • 3 min read
Mollerussa se solidaritza amb el poble d’Ucraïna amb un concert benèfic
Mollerussa se solidaritza amb el poble d’Ucraïna amb un concert benèfic

El Teatre L'Amistat de Mollerussa acollirà el pròxim 29 d'abril a partir de les 7 de la tarda un concert benèfic amb una dotzena d'actuacions i amb l'objectiu de recaptar fons per destinar-los al programa d'atenció i acollida de les persones arribades a Catalunya fugint d'Ucraïna arran del conflicte bèl·lic.

 

L'acció solidària s'ha donat a conèixer aquest matí a l'Ajuntament per part de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora d'Acció Social i Ciutadania, Anna Carné, i conjuntament amb les dues entitats promotores, l'Associació 50 i + i la Colla del 70, representades per Antonio Aranda i Rosi Maqueda, respectivament.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Solsona ha indicat que la iniciativa compta amb tot el suport i la col·laboració del consistori i ha remarcat el caràcter solidari de la ciutadania. Per la seva banda, la regidora d'Acció Social ha explicat que d'ençà que va començar la guerra a Ucraïna des del servei d'acollida municipal s'ha atès a un total de 13 persones fugides del conflicte, de les quals 9 són adultes i la resta menors.

Mollerussa se solidaritza amb el poble d’Ucraïna amb un concert benèfic | LleidaDiari.cat

 

L'entrada per assistir al concert és de 5 euros

L'entrada per assistir al concert és de 5 euros i es podrà adquirir a taquilla el mateix dia o de forma anticipada a dos establiments de la ciutat, la cafeteria Punt 14 i la pastisseria Ma. Àngels. Així mateix, també s'ha habilitat un codi QR a través del qual es podran fer donatius. Tots els diners recaptats es destinaran a la Creu Roja, organisme que presta assistència des de fa quasi vuit anys a les víctimes del conflicte bèl·lic a la regió del Donbass, a l'est d'Ucraïna.

 

El concert comptarà amb una dotzena d'actuacions de diferents estils musicals amb actuacions com la de la cantautora Xènia Pàez, la rumba d'El Fidel o les versions de rock de Sonotone, entre altres que s'han sumat a col·laborar en la iniciativa.

 

Val a recordar que Protecció Civil, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa, ja van posar en marxa poc després de la invasió russa a Ucraïna una campanya solidària que va permetre recollir set tones de material com aliments, roba o estris mèdics, una campanya que va comptar amb la implicació de centres educatius, establiments comercials i empreses de la ciutat.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.