Mollerussa recupera amb la «màxima esplendor» la fira de cotxes clàssics

Fira de Mollerussa recupera aquest cap de setmana la «màxima esplendor» en el que ja serà la 27a edició de la fira Expoclàssic, dedicada als cotxes antics. El director de l'ens Xavier Roure ha destacat que aquest va ser l'únic certamen firal que es va celebrar a Catalunya l'any 2020, quan va esclatar la pandèmia de la covid-19.

 

L'any passat també es va fer, però encara no hi va haver una recuperació al complet. Enguany la fira recupera les xifres d'abans de la covid i ja hi haurà 54 expositors d'arreu de Catalunya i diversos punts de l'estat espanyol. S'hi podran veure 3 monogràfics: un de cotxes americans, l'altre de Seats i un darrer de motocicletes Derbi.

Imatge de la presentació d'Expoclàssic

Mollerussa recupera amb la «màxima esplendor» la fira de cotxes clàssics | LleidaDiari.cat

 

Una «fira atractiva i rendible»

Roure ha assenyalat que Expoclàssic és una «fira atractiva i rendible» que compensa a què gent de tot l'Estat vinguin a Mollerussa per trobar negoci. I és que a banda de l'exposició de cotxes antics també hi ha un important mercat de peces que són molt difícils de trobar pels col·leccionistes.

 

L'entrada és lliure i els visitants podran veure 3 exposicions monogràfiques. Una de cotxes americans de mitjans del segle XX on destacarà un Ford del 1932; una altra del Seat 127 que es va començar a fabricar el 1972; i una tercera que es fan amb motiu del centenari de la marca Derbi i que comptarà amb una dotzena de motocicletes dels anys 60 de segle passat.