Mollerussa organitza el 11è Concurs de Música de Cambra

Imatge d'arxiu de les estades musicals

Imatge d'arxiu de les estades musicals | LleidaDiari.cat

 

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa Jordi Piqué organitza enguany l'onzena edició del Concurs de Música de Cambra, que arriba amb premis valorats en prop de 2.000 euros a repartir entre els participants en quatre categories diferenciades en funció de l'edat. El concurs tindrà lloc el dia 29 de juny al Centre Cultural i en ell hi poden participar joves intèrprets des de 6 a 18 anys.

 

Es tracta del punt final al 6è Curs de Música de Cambra que es durà a terme al centre la setmana del 25 al 28 de juny i que oferirà a l'alumnat inscrit en aquesta franja d'edat la possibilitat de potenciar la pràctica instrumental i vocal mitjançant classes col·lectives, jocs i tallers específics.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Adreçat a l'alumnat interessat a endinsar-se en la pràctica de qualsevol dels instruments

El curs va adreçat a l'alumnat interessat a endinsar-se en la pràctica de qualsevol dels instruments de corda i vent que s'imparteixen a l'escola així com en piano, guitarra i percussió. El preu d'aquest curs, que s'impartirà des de dos quarts de 10 del matí fins a la 1 del migdia i des de dos quarts de 4 fins a les 6 de tarda, és de 40 euros si s'és alumne de l'escola i 55 si no se n'és. A més en els dos casos, el preu inclou l'assistència a una classe magistral sobre Educació i relaxació corporal per a músics, a càrrec de la professora Laura Tarradellas. També hi ha la possibilitat de servei de menjador i entra a les piscines municipals per 10 euros al dia i l'acollida matinal de dos quarts de 9 a dos quarts de 10 per 10 euros tot el curs.

 

A banda del curs i per donar servei a alumnat més petit, també es tornen a repetir per quart any les Estades Musicals que acullen nens i nenes d'entre 3 i 5 anys, només en horari de matí i amb una programació específica basada en la construcció d'instruments, jocs musicals i la introducció a la pràctica d'instruments. Els preus per aquestes estades, que també es fan del 25 al 28 de juny, és de 40 euros. Si voleu més informació sobre el concurs i els cursos i estades podeu consultar aquesta pàgina web http://emmm.mollerussa.cat/

 

També et poden interessar…