Comarques

Mollerussa inicia les obres de reparació de la vorera del CAP malmesa

Està previst que els treballs s’allarguin durant 15 dies

Marta Romera
  • desembre 27, 2022
  • 2 min read
Mollerussa inicia les obres de reparació de la vorera del CAP malmesa

L’Ajuntament ha iniciat les obres de reparació del paviment de la vorera del davant del Centre d’Atenció Primària (CAP) a la carretera de Miralcamp, malmesa per l’acció de les arrels dels arbres i l’esgotament del paviment en diversos punts. Els treballs, que han estat adjudicats a l’empresa Solé Fernàndez per un import de 24.873 euros (IVA inclòs), tenen una durada aproximada de 15 dies i per tal de facilitar l’accés a peu a l’equipament s’ha habilitat un pas senyalitzat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Durant aquest període no estarà permès l’aparcament al carrer del CAP, per la qual cosa es recomana usuaris que utilitzin l’aparcament de la plaça de l’Esport, tot i que en cas de necessitats especials s’ha de comunicar als operaris de l’obra.

 

Les obres consisteixen en l’arrencada del paviment deixant lliure una franja d’1,80 centímetres perquè l’arbrat no la torni a malmetre i la reparació de les zones de vorera amb deteriorades. Aquests treballs permetran deixar el paviment amb una planeïtat uniforme i reparar les zones on es formen tolls per la pèrdua del nivell.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *