Sense Categoria

Mollerussa idea una heroïna de còmic per promoure el voluntariat en joves

Avatar
  • gener 30, 2019
  • 3 min read

 

Pla general on es poden veure els responsables del còmic de l'heroïna que fomenta el voluntariat entre la infància a Mollerussa | LleidaDiari.cat

 

Promoure el voluntariat, l'associacionisme i la solidaritat entre joves i infants és l'objectiu que s'ha fixat el Consell Social de Mollerussa per enguany i per fer-ho ha ideat una heroïna de còmic, de nom 'Vai', que arribarà als centres educatius de la ciutat en format de llibret per a treballar aquests valors. Es tracta del projecte 'Obrim camí al Voluntariat', un òrgan estable de participació ciutadana de caràcter consultiu impulsat per l'Ajuntament de Mollerussa.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

L'alcalde Marc Solsona ha explicat que es tracta d'un projecte transversal que busca la implicació de diferents departaments per tal que la 'Vai' «formi part de dia a dia de la ciutat» amb una mirada «solidària a través de la infància». L'alcalde de Mollerussa ha recordat que el municipi és Ciutat Amiga de la Infància i que dins aquest marc promou diferents iniciatives per donar protagonisme als infants i joves de la ciutat i contribuir a educar-los en valors.

 

 

La protagonista del còmic és una nena de vuit anys

Així, el públic destinatari d'aquest còmic, que té per lema 'Junts serem invencibles', són els centres de Primària de la ciutat, en particular els de 3r curs de Cicle Mitjà, així com les seves famílies i l'AMPA, als quals es vol acostar el teixit associatiu de la ciutat i el valor de la solidaritat per promoure una consciència col·lectiva a llarg termini i ser una eina d'acció per a la transformació social.

 

D'aquesta manera, l'heroïna protagonista del còmic és una nena de vuit anys que arriba a Mollerussa amb la seva família i fa una vida normal amb la resta de companys i ciutadania tret que quan es posa les 'Vai-ulleres' té la capacitat de tenir una altra mirada vers les necessitats socials. Cal recordar que, segons el Consell Social de Mollerussa, l'objectiu del projecte és promoure el voluntariat, l'associacionisme i la solidaritat entre joves i infants. Sens dubte, una bona forma d'ensenyar i educar en valors als ciutadans i ciutadanes més joves de la capital de la comarca lleidatana del Pla d'Urgell.

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *