La piscina de Mollerussa estrena un elevador per a persones amb mobilitat reduïda

Imatge de la piscina coberta de Mollerussa

Imatge de la piscina coberta de Mollerussa | LleidaDiari.cat

 

Les piscines d'estiu de Mollerussa han estrenat enguany un elevador hidràulic per afavorir l'accés de les persones amb mobilitat reduïda al vas gran del complex municipal. L'alcalde Mollerussa, Marc Solsona, ha recordat que a la piscina coberta ja es compta amb un elevador amb aquesta funcionalitat i que recentment també s'ha instal·lat una plataforma elevadora per a persones amb problemes de mobilitat a l'Edifici Sant Jordi, seguint així la política d'eliminar barreres arquitectòniques als equipaments i dependències municipals perquè estiguin a l'abast de tothom.

 

La previsió és que l'elevador hidràulic que s'ha adquirit per les piscines, amb un contracte menor de subministrat per un import de 5.536 euros, pugui estar operatiu durant aquest mes de juny. El model escollit, que és portàtil gràcies a les rodes que incorpora, té com a principal avantatge la facilitat amb la qual es col·loca i es transporta. Així mateix, l'elevador disposa d'un doble sistema d'accionament que permet a l'usuari utilitzar-lo sense ajuda de ningú des de l'interior de la piscina.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Abonaments de temporada

Pel que fa als abonaments de temporada, ja es poden retirar als mateixos preus que en les darreres tres temporades i que són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d'entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l'infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d'aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats.

 

Que diferencia el carnet per al públic jove d'entre 12 i 17 anys de l'infantil i el d'adults. L'horari d'obertura serà de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre els mesos de juny, juliol i primera quinzena d'agost i fins a les 20 hores els darrers dies d'agost i els dies de setembre. L'accés a les instal·lacions es fa des de fa ja algunes temporades amb una polsera amb xip.

 

També et poden interessar…