Sense Categoria

Mollerussa dona per tancat l’episodi de terbolesa de l’aigua de boca

LleidaDiari
  • setembre 1, 2022
  • 2 min read
Mollerussa dona per tancat l’episodi de terbolesa de l’aigua de boca

L'Ajuntament de Mollerussa, ha aixecat aquest dijous la recomanació de no beure ni cuinar amb l'aigua de l'aixeta, després de donar per tancat l'episodi de terbolesa que afectava el municipi des de dilluns.

 

L'origen d'aquest augment dels valors de terbolesa al servei van ser les fortes tempestes que van caure fa just una setmana i que van provocar l'avinguda del riu Llobregós. Així mateix, Agramunt (Urgell) va aixecar la recomanació dimarts, tot i que encara hi ha diversos municipis que també s'abasten del Canal d'Urgell que mantenen la demanda a la ciutadania d'abstenir-se de consumir aigua de boca fins a nou avís, com és el cas de Bellpuig, Vilanova de Bellpuig, Nalec o Maldà.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Un cop restablerts els indicadors i paràmetres de qualitat de l'aigua

L'Ajuntament de Mollerussa, juntament amb Agbar, empresa concessionària de la gestió de l'aigua, han donat per acabat l'episodi de terbolesa de l'aigua de boca que afectava el municipi des de feia tres dies. «Retorna l'ús normal de l'aigua de boca al municipi un cop restablerts els indicadors i paràmetres de qualitat de l'aigua que així ho recomanen», ha indicat l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. Així mateix, l'Ajuntament també ha restablert el subministrament d'aigua a la dotzena de fons públiques del municipi que s'havien tancat per prevenció.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *