Mollerussa celebra divendres 26 la JuliolFest

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

Mollerussa celebra el pròxim divendres 26 una nova edició, la cinquena, de la JuliolFest i ho fa amb novetats importants com és el canvi d'escenari, que es trasllada al remodelat centre de la ciutat i l'organització de tres línies de transport públic gratuït amb l'objectiu d'atraure visitats de les poblacions veïnes.

 

La festa també inclourà la celebració del Mercat de Rebaixes en horari nocturn, que compta, a hores d'ara, amb una quarantena de comerços inscrits tot i que s'autoritza a què tots els establiments del carrer Arbeca o del centre puguin muntar parada externa per la qual cosa la previsió és que més d'una seixantena d'establiments comercials estiguin oberts de les 7 a les 12 de la nit per participar de la festa.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

El nou format de l'esdeveniment permetrà traslladar la festa al nucli

La presentació de l'esdeveniment ha anat a càrrec de l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanya del representant de la Cambra de Comerç de Lleida a Mollerussa, Josep Anton Gaya, i d'Àlex Català, president de Mollerussa Comercial, també representada per Núria Sans. Solsona ha assegurat que el nou format de l'esdeveniment permetrà traslladar la festa al nucli ja comercial per excel·lència i aprofitar així les sinergies de la fórmula d'èxit que també és l'Open Night en el marc del centre urbà recentment remodelat.

 

Per la seva banda, Àlex Català ha valorat també la iniciativa d'afavorir l'arribada de públic de les poblacions veïnes amb les línies de transports que s'han habilitat i que es poden consultar a la pàgina web de www.mollerussacomercial.cat juntament amb la programació prevista. També ha detallat les activitats paral·leles que s'han organitzat i que van des d'inflables i tallers de pintacares per als infants fins a un planetari, un caricaturista o la música itinerant pels carrers de la mà d'Apocadixie Cotton Pickers i també una Mostra de Cervesa Artesana amb la participació de cinc marques diferents. La fi de festa, un cop les botigues estiguin tancades, anirà a càrrec de Abbey Road amb un concert tribut a The Beatles a la plaça de l'Ajuntament.

 

Mercat de Rebaixes

Pel que fa al Mercat de Rebaixes, Josep Anton Gaya ha assegurat que serà trencador pel fet de fer-se en horari nocturn i integrat en una festa de promoció econòmica com és el JuliolFest. També ha remarcat que s'ha cregut una bona idea avançar-ne la data a finals de juliol perquè a principis d'agost, que era quan se celebrava, l'afluència de públic no estava tan assegurada a causa de les vacances estivals.

 

També et poden interessar…