La Mitja Marató de Lleida celebra el seu 30è aniversari

La Mitja Marató de Lleida celebra 30 anys, un esdeveniment esportiu de ciutat que s’ha fet un lloc en el calendari de cites esportives importants entre els esportistes de Lleida. Es tracta d’una activitat que enguany aglutinarà prop de 1.500 participants entre totes les activitats organitzades, com són la Mitja Marató, la Cursa de 5 quilòmetres i les curses infantils. La Mitja Marató de Lleida, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, és l’última prova del circuit de Mitges de Ponent (Balaguer, Tàrrega, Mollerussa i Lleida), on es decideixen els guanyadors.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La Mitja Marató i la Cursa de 5k tindran lloc el diumenge 19 de novembre. A les 9:30 hores es donarà el tret de sortida a la cursa 5k i poc després, a les 10.30 hores, a la Mitja Marató. Ambdós esdeveniments amb sortida i arribada davant el gimnàs Viding Ekke i les curses infantils, per la seva banda, tindran lloc el dia abans.

L’itinerari de la Mitja Marató recorrerà, a grans trets, el Passeig de Ronda, Cardenal Cisneros, Ferran el Catòlic, el barri de Ciutat Jardí, Avinguda de Pinyana, Baró de Maials, Corregidor Escofet, Avinguda Tortosa, Pont de Pardinyes, Camí de Picos, Camps Elisis, Príncep de Viana, Rambla Ferran, Príncep de Viana i Passeig de Ronda. Cal destacar que aquest esdeveniment és solidari amb la Fundació Renal Jaume Arnó, amb l’entitat Aspros i amb el Banc d’Aliments de Lleida. Uns 175 voluntaris treballaran perquè tots els participants i assistents puguin gaudir al màxim d’aquest dia.

La presentació d’aquest important esdeveniment esportiu de ciutat ha comptat amb la participació de la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Cristina Morón, el president de l’AE Ekke, Pep Castarlenas, el director tècnic de la Mitja Marató, Ivan Espílez, així com la representant Territorial d’Esports de la SGEAF de la Generalitat, Loures Ravetllat, i la vicepresidenta 2a de la Diputació de Lleida, Sandra Castro. Els patrocinadors de la cursa, Branemark, Ramon Vilella, 3k carreteres i Amara també hi han estat presents.