Articles

Miroslav Vujasinovic deixarà la banqueta del primer equip de l’Associació Lleidatana

  • agost 27, 2013
  • 2 min read
Miroslav Vujasinovic deixarà la banqueta del primer equip de l’Associació Lleidatana
Miroslav Vujasinovic deixarà la banqueta del primer equip de l’Associació Lleidatana

Miroslav Vujasinovic deixarà la banqueta del primer equip de l’Associació Lleidatana| Redacció – Fotografia: Associació Lleidatana d’Handbol (Arxiu)

 

L'entrenador de l'Associació Lleidatana d'Handbol, Miroslav Vujasinovic, deixarà d'entrenar al primer equip del club per incorporar-se a la disciplina de la Selecció Nacional absoluta femenina a finals del mes de setembre. 

Aquest fet ve donat perquè durant els mesos d'octubre i novembre, aquesta selecció nacional haurà de disputar varis torneigs oficials i amistosos (el Jocs Centreamericans entre ells) de cara a la preparació de la seva participació al Mundial de Sèrbia del proper mes de desembre. El fet que Miroslav Vujasinovic es perdés tota la primera volta de la Divisió d'Honor Plata ha estat el factor determinant que ha fet que tant tècnic com directiva vegin oportú la recerca d'un nou tècnic.

Donat que la Junta directiva de l'entitat blava va voler reservar-se una carta davant d'aquesta situació tenint en compte experiències anteriors, el club es troba en aquests moments treballant en la incorporació d'un nou entrenador. Tot i que durant el cap de setmana, l'Associació ha estat intensificant els contactes amb dos entrenadors, aquest dimarts s'espera que puguin arribar a l'acord amb un dels dos, els quals ja van ser contactats fa unes setmanes pels directius lleidatans per si podia arribar a donar-se el cas que ara s'ha produït. Amb els mateixos es va acordar una opció d'incorporació fins el dia 1 de setembre.

Tot i això, el tècnic balcànic en cap moment es desvincularà a l'entitat lleidatana, doncs seguirà ocupant la direcció tècnica del club i en el moment de la seva tornada al mes de desembre, treballarà com a tècnic de suport amb els equips de la base de l'Associació Lleidatana i seguirà al capdavant de la direcció tècnica. Aquesta situació, no ha d'afectar en la planificació del primer equip que afrontarà la segona setmana de pretemporada.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.