Miralcamp millora el Pump Track

La pista de Pump Track de Miralcamp ha estat millorada amb l’asfaltatge de les parets laterals del circuit. Aquesta actuació s’ha dut a terme amb l’objectiu de reforçar els diversos talussos del circuit, que fins ara eren de terra, sent reforçats amb asfalt per tal que guanyin estabilitat. A més, s’han marcat de color vermell per tal de diferenciar els vessants de la pista.

Aquesta millora fa la circulació dels usuaris més còmoda i segura a la pista, molt concorreguda pels més joves i sobre la qual es practiquen esports sobre rodes en diverses modalitats i amb qualsevol mena d’elements no motoritzats com bicicletes, skates, schooters, patins, patinets i longboards.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La pista, situada a la parcel·la lateral del passeig del cementiri, a l’altra banda del camp de futbol municipal, es va construir l’any passat després d’un procés participatiu impulsat per l’Ajuntament que va definir la forma del circuit, després de constatar la forta demanda per part del públic jove de disposar d’una pista d’aquesta mena al poble. Avui, ja ha esdevingut un punt de trobada fonamental per infants, joves, famílies i esportistes.