Miralcamp es reinventa en la seva Festa Major de 2022

La localitat de Miralcamp projecta una Festa Major d’allò més participativa i completa i anuncia el programa d’actes, que es desenvoluparan del dijous, 25 d’agost, al dilluns, 29 d’agost. Per aquesta edició, el consistori anima tots els veïns i veïnes del poble a engalanar els balcons amb senyeres, i convida a la màxima participació amb civisme i bona convivència per poder gaudir millor de la festa i fer-la més gran. Concerts, balls i molta música, sopars a l’aire lliure, fotomatons personalitzats, gimcanes, focs artificials i molt més conformen una Festa Major completa que es presenta carregada de germanor, celebració i una alegria pròpia dels bons temps que s’inicien després d’haver superat els períodes més crítics.

 

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

 

Miralcamp vol recuperar aquest 2022 una Festa Major que sigui un veritable esclat d’alegria, de retrobament, de mirades desemmascarades, de cultura i de música. El poble es tornarà a omplir de gent, de música, de color i de festa en una festa que es farà amb cura, i protegint especialment, les persones més vulnerables, però amb la sensació d’estar gaudint plenament de la festa més important de la vila.  Enguany, doncs, Miralcamp s’ha reinventat i ofereix un programa amb noves propostes, un nou format de pregó de festes, el retorn als antics espectacles de foc i una oferta d’activitats que busca arribar a totes les edats i gustos a través de la seva Festa Major, un dels grans eixos que uneix a miralcampins i miralcampines com a poble cultural, inclusiu i obert a les entitats i a les persones.

 

 

Totes les propostes de la Festa Major

La Festa Major, organitzada per l’Ajuntament de Miralcamp, arrencarà la nit de dijous, a les 20.00 hores, amb una proposta d’allò més popular com és el Capvespre Activa’t, una trobada multitudinària d’èxit que arriba a la seva novena edició. Organitzada per l’associació cultural de veïns Miralcamp Activa’t, la cita donarà el tret de sortida a les festes d’enguany a base de molta música i ball a la Plaça Bonavista. El divendres a la tarda, a les 16.00 hores, es recuperarà una altra proposta d’èxit d’edicions anteriors com és el tobogan urbà gegant de 100 metres, que permetrà als més atrevits descendir a tot drap la costa del carrer Beat Antoni Dalmau, al costat de l’antiga torre de Ràdio Ponent. A la nit, a les 23.00 hores, el foc farà la seva primera aparició a les festes amb l’Espectacle de Foc Estàtic que tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume, a càrrec dels Diables i Tabalers del Grup de Recerca de les Borges Blanques. A mitjanit, de les 00.00 a les 2 de la matinada, un fotomaton personalitzat permetrà retratar els instants més festius al Complex Esportiu Mestre Jordi Baró Pena, on també hi tindrà lloc el concert de Band the Cool i la sessió del Dj Jose AM, a partir de les 00.30 hores.

 

El dissabte, les festes arrencaran amb el III Torneig d’escacs de Festa Major al Pavelló Poliesportiu, a les 10.00 hores, i seguiran amb la Gimcana d’Humor Amarillo a partir dels 14 anys al Camp de Futbol, a les 10.30 hores. Per participar-hi, cal inscriure’s a l’Ajuntament per grups de màxim 6 participants i 4 de reserva. Els més petits podran gaudir de l’espectacle infantil amb Els Atrapasomnis, a les 18.00 hores, al Complex Esportiu Mestre Jordi Baró Pena, mentre que a la mateixa hora la música es farà amb el poble fins a acabar la nit amb una sessió que començarà amb la Fantàstica Orquestra Metropol, que oferirà el seu Gran Concert, a les 18.00 hores, i Ball de tarda, a les 20.00 hores, al Pavelló Poliesportiu, per continuar amb el concert de Los 80 principales i seguidament de La Pink Machine al Complex Esportiu Mestre Jordi Baró Pena, a les 23.00 hores.

 

El diumenge, com és tradició, la Missa de Festa Major iniciarà la jornada, a les 11.30 hores, a l’església de Sant Miquel amb acompanyament de Cobla Orquestra Montgrins, i a continuació es farà la Ballada de Sardanes de Festa Major amb la mateixa cobla al Pavelló Poliesportiu, a les 13.00 hores. Com no podia ser d’altra manera, hi haurà també vermut de Festa Major a càrrec de l’Ajuntament. A la tarda, a les 17.00 hores, el Holi Festival i la Festa de l’escuma ompliran de color i festa el Complex Esportiu Mestre Jordi Baró Pena, i el partit de futbol del C.F. Miralcamp vs. U.E. Cervera posarà el colofó al dia des del Camp de Futbol, a les 19.00 hores. De cara al vespre, la Cobla Orquestra Montgrins oferirà el Gran Concert, a les 18.00 hores, i el Ball de tarda, a les 20.00 hores, al Pavelló Poliesportiu, i la Serenata posarà el punt musical al diumenge a l’església Sant Miquel, a les 23.30 hores.

 

Durant tot el dilluns, de les 11.00 hores a les 14.00 hores i de les 16.00 hores a les 19.00 hores, últim dia de la Festa Major, el Parc Aquàtic s’instal·larà a les Piscines Municipals per oferir un pla d’allò més refrescant. A la nit, la festa s’acomiadarà amb un sopar de carmanyola (21.30 h) al Camp de Futbol amenitzat amb música ambient i servei de bar, una trobada que s’arrodonirà amb el Castell de focs artificials, a les 22.30 hores, amb Pirotècnia Tomàs S.L. per acomiadar l’edició de la Festa Major del 2022 de la manera més esplèndida.