Cultura

Una mirada surrealista al futur amb Íntims Produccions a l’Escorxador

Tornen els Excorxadijous amb 'Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs...'

Marta Romera
  • novembre 3, 2022
  • 2 min read
Una mirada surrealista al futur amb Íntims Produccions a l’Escorxador

El Teatre Municipal de l’Escorxador acull, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, una nova proposta a càrrec d’Íntims Produccions amb ‘Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs…’ amb què proposen una mirada surrealista al futur.

 

Tornen els Escorxadijous amb aquest espectacle en què es fan servir llums estroboscòpiques i que planteja al públic la següent pregunta: Quin futur ens espera? ‘Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs…’ vol ser una peça on discutir. Un ambient des d’on parlar a crits de la conveniència, la necessitat i el ferm compromís polític vers la desaparició completa de les persones.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un gemec col·lectiu obscenament col·lectiu, que prega a les divinitats existents que tot ens vagi tan malament com pugui. Que aquests moments finals de decadència miserable en aquest món siguin tan cruents com sigui possible, esperant així purgar-nos una mica de totes les nostres falles, fins i tot de les que ni tan sols ens en podem responsabilitzar. Les entrades (10 € general / 9 € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *