L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, dona positiu per Covid-19

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, a la Paeria

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, a la Paeria. | LleidaDiari.cat

El resultat de la prova PCR practicada a l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha estat positiu i, d’acord amb el protocol de salut, seguirà el confinament preceptiu. El paer en cap no presenta simptomatologia i té previst mantenir la seva agenda de manera telemàtica. En aquest sentit, l'alcalde de la capital del Segrià té previst presidir el ple municipal de l'Ajuntament de Lleida del mes de novembre, que tindrà lloc aquest divendres, dia 27 de novembre, que serà telemàtic.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
Paral·lelament, les proves practicades a les dues regidores de l’equip de govern, Jordina Freixanet i Mariama Sall, així com el cap de Gabinet, Josep Maria Romero, i la coordinadora de Govern, Montse Bergés, confinats preventivament, han donat negatiu. Cal recordar, que tots ells estaven confinats per precaució des del passat dilluns, dia 23 de novembre, per ser contacte estret de la cap de Comunicació del Consistori lleidatà, Eli Borreda, positiva asimptomàtica.
 

Miquel Pueyo, amb febre

Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha d'anul·lar els seus compromisos polítics per un motiu relacionat amb el coronavirus. El passat 16 d'octubre el paer en cap informava a través del seu compte de Twitter que tenia febre, però que es trobava bé. En aquest sentit, per aquest mateix canal, explicava que «per responsabilitat i per prudència m'he fet una prova PCR». I afegia: «Anul·lo l'agenda d'actes públics i mentre espero els resultats, continuaré treballant des de casa».