Sense Categoria

Millorem la senyalització del Polígon Industrial El Segre

Avatar
  • març 2, 2020
  • 2 min read

Amb l’objectiu de reduir l’accidentalitat i millorar la mobilitat de la zona | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha renovat i millorat la senyalització vertical i horitzontal del Polígon El Segre, que es trobava deteriorada pel pas del temps, amb l'objectiu d'augmentar la seguretat viària, reduir l'accidentalitat i assegurar un bon teixit viari a usuaris del transport públic, turismes, vianants, motocicletes i altres vehicles.

 

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha destacat que «la senyalització del polígon estava desfasada i s'hi havien trobat algunes mancances significatives tant pel que fa a la senyalització horitzontal com vertical».

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

S'ha reposat la senyalització vertical que estava en mal estat, entre altres

Amb aquesta actuació, ha explicat Postius, «hem repintat els passos de vianants, les línies de separació de carrils, les línies de delimitació de places d'aparcament i la senyalització del carril bus, entre altres».

 

També s'ha reposat la

Amb l’objectiu de reduir l’accidentalitat i millorar la mobilitat de la zona | LleidaDiari.cat

que estava en mal estat i que era incongruent amb la nova vialitat i s'han col·locat nous senyals necessaris per al bon funcionament de la mobilitat al polígon i en compliment de la normativa i el codi de circulació vigent. Aquesta actuació s'emmarca dins un projecte de millora de la senyalització al Polígon, al Secà i a Prat de la Riba, que té un pressupost de 48.394,30 euros. Els treballs a la zona del Polígon han ascendit a un total de 16.000 € sense IVA.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *