Comarques

Milloren el ferm dels principals vials del polígon industrial de Cervera

Els treballs han tingut un cost de 76.000 euros

Marta Romera
  • gener 2, 2023
  • 2 min read
Milloren el ferm dels principals vials del polígon industrial de Cervera

La Paeria de Cervera ha executat una primera fase per millorar les calçades al polígon industrial que ha consistit en l’asfaltatge de l’avinguda de la Noguera i d’un tram de l’avinguda del Polígon Industrial. L’avinguda de la Noguera, situada entre les avingudes del Segrià i del Polígon, és un dels vials més concorreguts de la zona per l’elevada ocupació de les parcel·les. A causa del trànsit tenia el ferm molt deteriorat. L’actuació ha consistit en la renovació de l’asfalt a tota la calçada, d’una amplada de 7 metres i una longitud total de 198 metres.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’avinguda del Polígon Industrial és l’eix fonamental de comunicació d’aquest sector i també presentava trams en mal estat. En aquest vial s’ha asfaltat una superfície de més de 1.500 m2, en el tram comprès entre les avingudes de la Noguera i de les Garrigues. Els treballs han tingut un cost de 76.000 euros, a càrrec de fons propis de la Paeria de Cervera.

 

El regidor d’Urbanisme i Promoció Econòmica, Ramon Augé, destaca que «aquesta actuació ha permès millorar la circulació en dues de les principals vies de comunicació del polígon industrial de Cervera». Afegeix que «és la primera de les diverses actuacions que hem de desenvolupar des de les administracions a partir de l’impuls de la Paeria per millorar el polígon industrial de Cervera, el nostre pulmó industrial, durant els pròxims anys».

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *