Oferta de feina: T’agrada la intel·ligència artificial? Aquesta informació t’interessa!

Microsoft contractarà 100 persones al centre d’intel·ligència artificial de Barcelona. Així ho ha anunciat el president de la multinacional a Espanya, Alberto Granados, en una intervenció a Nueva Economia Fórum, on ha detallat que l’objectiu és convertir l’oficina de la capital catalana en un ‘hub’ en l’àmbit europeu. El centre va obrir fa un any i mig i actualment compta amb 80 treballadors, la meitat dels quals són estrangers que treballen des d’altres punts d’Europa. Sobre els acomiadaments que la multinacional va anunciar a mitjan gener, Granados ha assegurat que un ajustament del 5% no és significatiu tenint en compte que la multinacional ha crescut un 50% en personal en els últims tres anys.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En aquesta línia, Granados ha assegurat que els acomiadaments es deuen al fet que la multinacional està «reprioritzant determinades àrees», sobretot aquelles en què hi ha «projectes estratègics». Després de tot, ha assegurat que el context econòmic actual és «un dels més complexos de les últimes dècades». «Ningú és immune a la situació actual», ha defensat.

 

Torrent celebra que Microsoft redobli la seva aposta per Barcelona

Per la seva banda, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha celebrat que Microsoft redobli la seva aposta pel centre d’intel·ligència artificial de Barcelona. «Les decisions de fons, les més estratègiques, van avançant», ha dit el titular d’Empresa i Treball. «Catalunya està molt ben posicionada. Ens volem consolidar com el principal ‘hub’ tecnològic del sud d’Europa i notícies com la de Microsoft certifiquen que estem en la bona línia en aquest sentit», ha afegit.