Articles

Mesures de seguretat per al partit Lleida Esportiu-Huracán Valencia

  • novembre 26, 2015
  • 2 min read
Mesures de seguretat per al partit Lleida Esportiu-Huracán Valencia
Mesures de seguretat per al partit Lleida Esportiu-Huracán Valencia

Mesures de seguretat per al partit Lleida Esportiu-Huracán Valencia| Lleida Esportiu – Fotografia: lleidaalminut.com

 

El Lleida Esportiu, després de rebre els informes corresponents per garantir la seguretat dels espectadors que assisteixin com a públic al Camp d’Esports, comunica que aplicarà diverses mesures provisionals en el partit davant l’Huracán Valencia CF d’aquest diumenge, dia 29 de novembre, a les 12.00 hores.

Les mesures que s'aplicaran són:
– L’accés de les penyes al Camp d’Esports serà per la porta número 5 (Gol Nord amb Avinguda de Navarra). Els seus membres hauran d’acreditar la condició de penyista, mostrant el carnet a l’entrada.
 
– Les penyes, de forma excepcional per aquest partit, mantindran la seva ubicació habitual a la graderia, ja que no hi haurà assistència d’afició de l’equip visitant a l’encontre.
 
– S’aconsella als aficionats que arribin al Camp d’Esports amb prou antelació, uns 45 minuts abans de l’inici del xoc.
 
– Es recomana als seguidors que assisteixin a l’estadi sense bosses, ni motxilles. En cas de portar-ne, es revisarà el seu contingut.
 
Finalment, el club informa que la setmana vinent es realitzarà una reunió entre els diversos cossos de seguretat, la seguretat privada del club, les penyes i el club, per fixar les mesures definitives a seguir de cara a la resta de partits al Camp d’Esports.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.