Més d’un centenar de persones gaudeixen del ‘Vermut entre cireres’

Imatge del vermut entre cireres a Almacelles

Imatge del vermut entre cireres a Almacelles | Óscar Buetas

 

El 'Vermut entre cireres', el nou 'gastrosarao' organitzat per l'agència de comunicació Red Flavors a la finca Prunus d'Almacelles va congregar diumenge a 125 persones. L'esdeveniment, que serveix per fer promoció dels petits productors de proximitat, va comptar amb la presència de deu d'ells i va permetre als assistents gaudir d'una experiència immersiva, la #PrunusExperience, on van fer un aperitiu de proximitat entre cirerers.

 

La iniciativa va constar d'una visita guiada per la finca Prunus, un tast de cireres per varietats, la possibilitat de recollir la fruita directament des de l'arbre i adquirir-la a un preu de quatre euros per kilo.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Els productors convidats

Els productors convidats al 'Vermut entre cireres' van ser: Cal Senzill, Elixirs de Ponent, Cal Quitèria, Cerveseria Lo Vilot, Cal Retjo, Torrons Fèlix, Boira Experience, Raig d'Arbeca, Cal Balcells i Prunus. Cadascun d'ells va presentar diverses propostes gastronòmiques de degustació, on van incorporar el seu producte.

 

Els 'gastrosararos', organitzats periòdicament per l'agència Red Flavors, tenen com a objectiu promocionar el producte de proximitat, aconseguint el contacte entre els pagesos, els restauradors i els consumidors.

 

Per fer-ho possible, es porten a terme esdeveniments temàtics en entorns rurals. El 'Vermut entre cireres' coincideix amb el darrer cap de setmana de la campanya de recollida d'aquesta fruita. L'últim 'gastrosarao', que va tenir lloc a la mateixa finca amb motiu de la floració del cirerer, va aplegar més de 500 persones.

Imatge del vermut entre cireres a Almacelles

Imatge del vermut entre cireres a Almacelles | Óscar Buetas

 

 

També et poden interessar…