Nova edició del Mercat Romà d’Ilerda a Lleida

L’Associació de Comerciants del carrer Democràcia i Cardenal Remolins celebrarà la V edició del Mercat Romà d’Ilerda del 10 al 12 de març. La tinent d’alcalde d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, i la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert han presidit la presentació on s’han donat a conèixer la programació i el cartell de l’esdeveniment. Hi participaran més de 50 parades, 35 de les quals vindran de fora de Lleida.

La presidenta i la vicepresidenta de l’Associació de Comerciants, Pilar Agulló i Carolina Sans, han exposat el programa, obert a tota la ciutadania, amb propostes que combinen l’artesania i l’alimentació. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El mercat tindrà un sentit més cultural per difondre com realment vivien els romans en aquella època. Per això, s’instal·laran dos campaments romans, un, al principi del carrer Democràcia, que serà la base principal, i un altre, al final del carrer Remolins. Entre tots dos, hi haurà diferents presentacions així com desfilades de legionaris.

 

El V Mercat Romà compta amb el suport de la Paeria. L’arqueòleg de l’Ajuntament de Lleida, Xavier Payà, realitzarà xerrades dissabte i diumenge, a les termes, que estaran obertes a tot el públic.