El mercat de l’Hort a Taula amplia el seu horari fins a les 8 del vespre

Imatge del Mercat

Imatge del Mercat | LleidaDiari.cat

 

Atenent l'interès dels paradistes i dels clients, a partir d'aquest pròxim dissabte, dia 3 de novembre, el Mercat de l'Hort a Taula ampliarà el seu horari i restarà obert des de les 9.00 hores del matí fins a les 20.00 hores del vespre. El tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat i regidor de Mercats, Rafel Peris, ha manifestat que «d'aquesta manera es pretén arribar a un nombre més gran de compradors i consolidar l'oferta d'aquest mercat, i així oferir un millor servei al client».

 

El Mercat de l'Horta a Taula té una periodicitat mensual i se celebra cada primer dissabte de mes, a la plaça de Sant Joan. Es tracta d'un mercat, amb dos objectius molt clars: per una banda, oferir un lloc de venda als pagesos i elaboradors de Lleida i província i, per altra banda, donar a conèixer els productes agraris de proximitat i sensibilitzar la població sobre els valors de l'agricultura i l'alimentació. La vintena de parades del Mercat de l'Horta a Taula ofereix productes de proximitat com ara formatges, fruits secs, embotits, xocolata, mel, melmelades, cerveses artesanes, entre altres.

 

Més hores per a gaudir d'aquest mercat únic

Ara, amb aquesta nova modificació de l'horari, tots els clients habituals d'aquest mercat podran gaudir unes hores més de les seves compres i dels productes d'alta qualitat i proximitat que es venen. Concretament, l'Ajuntament de Lleida ha decidit acceptar que l'horari s'allargui fins a les 20.00 hores de la tarda, a causa de la demanda tant dels paradistes com dels clients. El Mercat de l'Hort a taula és un projecte que funciona molt bé a Lleida, ja que dóna la possibilitat als ciutadans de comprar productes de proximitat que, sovint no es poden comprar a les grans superfícies. Per aquest motiu, és tot un èxit i cada nova edició es renova i aconsegueix atraure a més clients.