El mercat dels dissabtes a Lleida torna a ajustar-se a les restriccions

El mercat dels dissabtes a Lleida torna a ajustar-se a les restriccions

El mercat de dissabte al Barris Nord obrirà només amb les parades de fruita i verdura | LleidaDiari.cat

El mercat de dissabte a Barris Nord de Lleida podrà instal·lar-se els dos pròxims caps de setmana amb només les parades de fruita i verdura. Les noves restriccions del Procicat estableixen que els caps de setmana hagin de tancar els comerços excepte aquells que venen productes de primera necessitat.

 

És a dir, al mercat, només podran ubicar-s'hi parades de productes essencials. Així els dissabtes 9 i 16 de gener no hi haurà les parades de roba, calçat i complements a Barris Nord. La Paeria vetllarà perquè el mercat segueixi amb les mesures de protecció i seguretat corresponents, marcant el perímetre de l'espai, controlant l'aforament, amb la separació de les parades, etc.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Les restriccions establertes d'un 30% de l'aforament

Les noves mesures del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya permeten que el mercat del Camp d'Esports es mantingui com fins ara, amb les restriccions establertes d'un 30% de l'aforament, així com el control d'accés o la distància entre parades, entre altres. Per tant, hi pot haver venda de productes no essencials, a més dels productes alimentaris frescs.

 

La regidoria de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, ha explicat que s'informarà per correu electrònic totes les parades perquè coneguin quina és la nova situació i que tècnics de la Regidoria també aniran dijous al Camp d'Esports per comunicar-ho. A més, la Regidoria està atenent consultes telefòniques sobre l'afectació de les noves restriccions.