Sense Categoria

El Mercat de Barris Nord de Lleida es manté dissabte tot i ser festiu

Avatar
  • setembre 27, 2018
  • 2 min read
El Mercat de Barris Nord de Lleida es manté dissabte tot i ser festiu

El Mercadet setmanal de Barris Nord es celebrarà amb normalitat aquest dissabte tot i coincidir amb la celebració de la festivitat local de Sant Miquel. Aquest mercat ambulant és manté en el seu dia i horari habitual, de 9.00 a 14.00 hores a l'aparcament de davant del pavelló municipal. En aquest mercat s'hi troben productes variats, principalment tèxtils i calçat, així com parades de pagesos que venen fruita i verdura.

 

Paral·lelament, tal com han explicat aquest dijous des de l'Ajuntament de Lleida, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, continua reunint-se amb els agents comercials implicats per dotar de contingut l’imminent pla estratègic del mercadet del Camp d’Esports. El regidor Rafel Peris s’ha reunit aquest dijous amb la directora d’INTUERI, Maria Segarra, empresa encarregada de desenvolupar aquest pla, i amb els representats dels paradistes del mercadet. Tanmateix, Rafel Peris els ha convidat a implicar-se en el projecte i a aportar tots els elements que considerin necessaris per tenir en compte en la redacció del document.

 

Un estudi de mercadet amb 4 objectius ben clars: 

L’estudi que s’està elaborant s’estructura en quatre objectius:

Determinar els reptes estratègics del mercat de venda no sedentària del Camp d’Esports.

Identificar i especificar els possibles escenaris de futur

Definir quin és el model més adequat i la seva viabilitat, tenint en compte la coexistència amb el mercat de venda no sedentària del barris Nord

Potenciar el seu paper com un element més del comerç i consolidar-ne l’ús per part de la ciutadania

En la primera fase de la diagnosi s’obtindrà l’anàlisi de l’oferta i la demanda comercial del mercat, així com el seu impacte econòmic, urbanístic i social en l’entorn immediat.

 

D'aquesta manera, des de l'Ajuntament de Lleida pretenen un format i un servei a la ciutadania que vagi en consonàncies amb les seves peticions i necessitats. La col·laboració amb els actors del sector és primordial i, per aquest motiu, els regidors corresponents de la Paeria estan duent a terme una sèrie de reunions.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *