Mercadona estrena la tardor llançant tres productes nous

Imagen corporativa de los supermercados Mercadona

Imatge corporativa de Mercadona | Cedida
 

 

Arriba el final de l’estiu i, amb ell, l’hora de renovar-se. Botigues de roba, cadenes de televisió… Són molts els sectors que ja es preparen per encarar la recta final de la calor de la millor manera possible. I, com no podia ser d’altra manera, les cadenes de supermercats també pateixen una sèrie de canvis i modificacions.

 

El que està clar és que ‘la tornada al cole’ no deixa indiferent a ningú, i fins i tot sembla que la gent estigui més motivada a adquirir coses que en la resta de temporades de l’any. Així que Mercadona no ha volgut deixar passar l’oportunitat, i ja té preparats tres productes nous per no fer tant dura la tornada a la rutina i als dies grisos.

 

Les noves ofertes alimentàries de Mercadona

Cal dir que Mercadona ha fet bé la seva feina, i que la nova oferta que ha llançat compta amb una sèrie de productes veritablement apetitosos, que ens ajudaran a adaptar-nos a la tardor. 

Queso feta madurad en salmuera en dados de Hacendado

Formatge feta a daus d'Hacendado | Cedida
 

 

Cubs de formatge feta, ideals per amanides

El primer d’aquests productes és el d’un formatge feta, dissenyat amb un nou format i que esdevé el complement ideal per a amanides. De la marca Hacendado i en forma de cubs, resulta un ingredient ideal per donar alegria i sabor a una gran varietat de plats, especialment a les amanides i a qualsevol tipus d’aperitiu. El preu tampoc podria ser millor, i és que el podrem adquirir per tan sols 1,70 euros.

 

Crocanrol de queso curado de Hacendado

Crocanrol de formatge curat d'Hacendado | Mercadona
 

Crocanrol, un altre formatge més cruixent

Sense apartar-nos massa del camí que seguíem abans, trobem una novetat que es configura com una autèntica delícia: uns daus de formatge congelats i envoltats amb una pasta de sèmola de blat, que fa que siguin un producte d’allò més cruixent.

 

Ideal per dur a terme tot tipus de combinacions culinàries, aquests ‘snacks’ es convertiran en un dels productes estrella de la cadena, tant per la seva facilitat de manipulació i cuinat com per la qualitat de la qual disposen. A més, el preu és aproximadament de 2 euros, una autèntica ganga tenint en compte que un sol paquet conté entre 11 i 13 unitats.

Cuatro variedades de preparados congelados para 'smoothies' de Hacendado

Varietat de preparats congelats per a 'smoothies' de Hacendado | Xarxes socials

 

Batuts saludables de fruites i verdures

I, també sense moure’ns del terreny dels congelats, topem amb l'última aposta de l’empresa de Juan Roig: quatre tipus diferents de batuts de fruites i verdures d’allò més saludables, coneguts popularment com a ‘smoothies’.

 

Quant a sabors, trobem el suc ‘Detox’ de plàtan i espinacs; el ‘Sunset’ de pinya, mango i papaia; la varietat ‘Vitality’, que conté maduixes i plàtan; i, per acabar, el ‘Protein’, fet a base de plàtan, nabius, proteïna de sèrum concentrat i, per últim, gerds. Cada unitat de preparat conté 450 grams i es pot obtenir per tan sols 2,50 euros.