Sense Categoria

Mercadona llença la col·lecció de maquillatge ‘Velvet Mate’ per aquesta tardor

Avatar
  • setembre 30, 2018
  • 3 min read

Mercadona aposta per la col·lecció de maquillatge 'Velvet Mate' per a aquesta tardor | Mercadona

 

Mercadona ha estat valorada com una de les cadenes de supermercats més econòmiques de tot Espanya segons l'últim estudi de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU). Així, l'empresa de Juan Roig se segueix situant com una de les preferides pels consumidors pels seus baixos preus.

 

Gran part d'aquest èxit és deu a les seves marques blanques, venent productes de coneguts fabricants a preus més assequibles. Hacendado o Deliplus són dues de les més conegudes a totes les llars i que més novetats van traient contínuament. En les últimes setmanes, per exemple, han aparegut a les seves estanteries sucs amb sabor a carbó, àloe vera i gingebre o les Gotes de Maquillatge.

 

La nova col·lecció 'Velvet Mate'

Ara, la cadena de supermercats ha tornat a llençar un nou producte de maquillatge de la marca Deliplus. Durant aquesta tardo, a la Perfumeria de Mercadona es podrà comprar de la nova col·lecció 'Velvet Mate', d'edició limitada als supermercats, amb una gran fama de colors i de productes.

 

Mercadona apuesta por la colección de maquillaje ‘Velvet Mate’ para este otoño

Mercadona apuesta por la colección de maquillaje ‘Velvet Mate’ para este otoño | mercadona

 

Entre aquests es podran trobar labials o laca d'ungles en tres colors: rosa clar, vermell cirera o morat. Tots ells es poden combinar en els seus respectius colors o entre si, juntament amb el coloret en duo en color natural i rosat.

 

Labials, laca d'ungles i coloret en duo

Els labials líquids 'Velvet Mate', que es podran comprar per només 4 euros, tenen una fórmula de llarga durada i amb un acabat mate. Aporten una tonalitat perfecta vellutada que cobreix el llavis d'una sola passada i de forma precisa gràcies al seu còmode aplicador.

 

 

D'altra banda, la laca d'ungles en tres colors, que tindrà un preu de 2,15 euros cada una, tindrà un acabat mate amb un acabat brillant o setinat, diferent de la resta de pinta ungles de Deliplus. Es recomana que, abans d'utilitzar-la, s'apliqui una base vitaminada 9 en 1 per enfortir i protegir les ungles.

 

Per últim, el coloret en duo de 'Velvet Mate' està format per dues tonalitats de coloret, color natural i rosat. Té una textura cremosa d'efecte vellutat que proporciona un rubor lluminós a les galtes. Els seus dos colors són ideals per combinar amb els labials mate de Deliplus i té un preu de 4,75 euros.

Avatar
Sobre l'Autor

ACN

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *