Mercadona comença a distribuir productes de condícia i higiene per a bebès i nens

Imatge de la nova gamma de productes de Mercadona | ABC

Para ningú és ja un secret que Mercadona és una de les cadenes de supermercats capdavanters del mercat espanyol. Tampoc sorprèn a ningú la voluntat del seu president, Juan Roig, d'ampliar el seu model de negoci i seguir creixent. Per a això, Mercadona persegueix dos objectius molt clars que són vitals per aconseguir-ho: externalitzar-se i irrompre en mercats d'altres països com Itàlia i Portugal; i seguir ampliant l'oferta de productes propis que la distingeixen per sobre d'altres rivals comercials.

 

Aquest últim punt, de fet, es materialitza amb freqüència i, en aquesta ocasió, com informa 'ABC', guarda la forma de productes de condícia i higiene per a bebès i nens. La companyia acaba de treure recentment al mercat valencià una línia de productes que aviat estarà present en tota Espanya i que encantarà a molts pares; es tracta d'una gamma de productes de cosmètica pediàtrica pensada per a la millor cura dels més petits.

La millor cura pels més petits

La línia comercial presenta els següents productes: oli corporal, aigua perfumada, gel corporal, loció corporal hidratant, xampú, i dos tipus diferents d'aigua de colònia fresca. Tots aquests productes els fabrica Hippos Baby Care, una companyia especialitzada en aquest tipus de productes situada al Polígon Industrial de les Talaies a Alacant.

 

Un dels seus punts forts i un dels quals, de segur, més interessarà als compradors és el fet d'estar realitzats amb fórmules molt suaus que s'adapten al ph fisiològic dels nens. Des de la companyia ho descriuen com a «fórmules desenvolupades amb els estàndards de qualitat propis del sector farmacèutic i amb ingredients actius eficaços que ajuden a hidratar i nodrir de forma més efectiva i profunda la delicada pell infantil. S'ha comprovat l'alta tolerància oftalmològica tant del gel corporal com del xampú».

 

Des de Hippos Baby Care, han volgut afegir: «així mateix els envasos també són innovadors amb una imatge càlida i atractiva, dissenyats per al seu fàcil ús i maneig, i dotats de la necessària estabilitat per poder dosar el producte amb facilitat». Tots els productes, cal assenyalar, han estat testats tant pediàtricament com dermatològicament.