Successos

Un menor relata els abusos patits pel seu pare durant 2 anys a Lleida

Marta Romera
  • octubre 5, 2022
  • 1 min read
Un menor relata els abusos patits pel seu pare durant 2 anys a Lleida

Les psicòlogues de l’Equip d’Atenció a la Víctima (EATAV) consideren creïble el relat del nen que denuncia abusos sexuals per part del seu pare durant dos anys, dels 7 fins als 9. Descarten capacitat de fabulació del menor ni suggestió per part de la mare. Segons les psicòlogues, el nen va relatar que el pare dormia amb ell i que pressionava els seus genitals contra el seu anus i que anaven vestits.

 

Conclouen que va ser una conducta «inadequada» perquè el menor no estava tranquil, ni còmode. El pare, en canvi, nega cap conducta abusiva i considera que el seu comportament era «el normal d’un pare amb el seu fill». El judici s’ha fet aquest dimecres a l’Audiència de Lleida i la fiscalia demana 5 anys de presó.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *