Sense Categoria

Menàrguens acollirà diumenge la quarta edició de la Cursa del Jonc

LleidaDiari
  • març 17, 2015
  • 2 min read
Menàrguens acollirà diumenge la quarta edició de la Cursa del Jonc

Menàrguens acollirà diumenge la quarta edició de la Cursa del Jonc| Redacció – Fotografia: Iter5

 

Menàrguens acollirà aquest diumenge la quarta edició de la Cursa del Jonc, una competició que engloba dos curses populars, de 5 i 10 quilòmetres, amb una part urbana i una altra de rural. La sortida de la prova, puntuable per a la Lliga Ponent, serà a les 10.00 hores. Un cop finalitzin aquestes curses es realitzaran les Curses Infantils adreçades a tots els nens i nenes de 0 a 12 anys. 

Ambdós recorreguts combinen trams urbans d'asfalt amb trams rurals de terra. En el recorregut de 10 quilòmetres hi haurà un avituallament en el km 5 i contenidors per llençar les ampolles d'aigua. També hi haurà zona habilitada d'aparcament i servei de guarda-roba. A més, s'admetran inscripcions el mateix dia de la cursa si encara hi ha dorsals. La inscripció a les Curses Infantils és totalment gratuïta.
 
Juntament amb el dorsal per a la cursa s'entregarà una bossa amb obsequis, on entre d'altres coses hi podreu trobar una botella del Celler Patau, una botella d'oli i una secallona gentilesa d’Embotits Bier. 
 
En les dues curses hi haurà trofeu per als primers homes i dones de la classificació general, a més d'un premi als primers homes i dones de la localitat. Tots els participants en les curses populars rebran en acabar la cursa esmorzar i beguda. Tots els participants en les curses infantils rebran una bossa amb obsequis, esmorzar i beguda. 
 
Aquesta quarta edició presenta una novetat: la primera Cursa del minut, una prova que premiarà l’atleta que tingui la perícia de fer un recorregut urbà d’uns 200 metres en aquest temps, on no guanyarà el més ràpid, ni perdrà el més lent; el guanyador serà el que tingui l’habilitat de, en un minut exacte i sense cap mena d’ajuda externa o tecnològica, aproximar-se a aquesta fita.
 
La cita està organitzada per l'Ajuntament de Menàrguens amb la col·laboració de l'Associació Esportiva Escolar ZER EL JONC i les AMPA de les escoles de Menàrguens, La Ràpita i Camarasa.

rn

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *