Maten a ganivetades un sense sostre al centre de Barcelona

Els fets han tingut lloc als Jardins de Màlaga

Els fets han tingut lloc als Jardins de Màlaga | Guillem RS

 

Un home ha mort aquesta matinada, 20 de setembre, després de ser agredit al centre de Barcelona, al barri de Sants, concretament, als Jardins de Màlaga, al carrer de Nicaragua. Quan passaven pocs minuts de la una de la matinada els Mossos han rebut un avís segons el qual un home hauria patit una agressió i estaria ferit de gravetat. Quan la policia ha arribat al lloc dels fets, han pogut comprovar que es tractava d'un home sense sostre, de 57 anys i nacionalitat espanyola, que tenia diverses ferides d'arma blanca. Tot i que el Sistema d'Emergències Mèdiques ha intentat reanimar l'home, finalment ha acabat morint.

 

En el moment dels fets la víctima dormia amb la seva parella en uns jardins, com feien habitualment, tal com han explicat els Mossos d'Esquadra en una nota de premsa. Els mossos de la Divisió d'Investigació Criminal de Barcelona s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. El Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona ha decretat el secret de les actuacions a l’espera de tenir més informació sobre aquests fets.

 

Imatge dels Jardins de Màlaga, des del carrer de Nicaragua, a Barcelona, lloc del crim.

Imatge dels Jardins de Màlaga, des del carrer de Nicaragua, a Barcelona, lloc del crim. | CatalunyaDiari.cat

El Mossos busquen l'autor del crim

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra a 'CatalunyaDiari', ara per ara no s'ha detingut cap persona relacionada amb la mort d'aquest sense sostre a Barcelona. La policia està recollint indicis al lloc del fets i està interrogant a altres persones que vivien en aquests jardins de la ciutat i també amb alguns testimonis que van poder observar els minuts abans de l'agressió mortal i la parella de la víctima, que dormia amb ell a la mateixa zona.

 

Imatge del lloc del succés

Imatge del lloc del succés | Guillem RS

Un altre ferit per arma blanca al centre de Barcelona

Just ahir, 19 de setembre, un jove de vint anys també va ser ferit de gravetat al centre de Barcelona després de ser atacat amb una arma blanca al carrer Carretes del barri de Ciutat Vella. Un desconegut el va atacar al mig del carrer per causes que encara s'estan investigant i el va deixar estirat a terra, malferit. Diversos testimonis van alertar a la policia i la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec del ferit i d'investigar què havia passat. A hores d'ara encara no hi ha cap persona detinguda per l'agressió amb arma blanca al carrer Carretes i el jove segueix crític a l'hospital.