Sense Categoria

Un pare assassina les seves filles de 3 i 6 anys a Castelló

Avatar
  • setembre 25, 2018
  • 2 min read

Imatge d'arxiu | Cedida

 

Un pare ha assassinat la matinada d'aquest dimarts 25 de setembre les seves filles de 3 i 6 anys a Castelló, concretament al carrer Río Arda de la Localitat. Després del crim, l'home de 48 anys s'ha suïcidat llençant-se per la finestra. La mare de les petites havia presentat denúncies contra l'home per maltractament. La parella es trobava en procés de separació.

 

Al voltant de les sis del matí, els efectius sanitaris han confirmat la mort violenta de les petites i han traslladat la mare, de 42 anys, i l'àvia, de 75, de les nenes a un centre hospitalari per a la seva atenció psicològica.

 

En aquests moments, la Policia Nacional s'encarrega de la investigació per esclarir els fets.

 

Un home mata els seus pares i el seu germà a Alacant

Es tracta d'un mes tràgic a la Comunitat Valenciana. Fa just deu dies, la passada matinada del dia 15 d'aquest mateix mes, un home va ser detingut acusat de matar els seus pares i el seu germà a Alacant. En aquest cas, va ser una patrulla de la Policia Local de la ciutat qui va alertar del crim en localitzar els tres cadàvers i el presumpte assassí a l'interior d'un habitatge.

 

 

Quan la Policia Local el va detenir, aquest presentava lesions que es podria haver fet ell mateix després de cometre el triple crim.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *