El màster de sanitat i producció porcina de la UdL s’oferirà en formació dual

L'alumnat del màster de porcí podrà formar-se en empreses

L'alumnat del màster de porcí podrà formar-se en empreses | ETSEA-UdL

 

El Màster interuniversitari en sanitat i producció porcina (SAPROPOR), que coordina la UdL i on participen les universitats de Saragossa i Complutense de Madrid, oferirà places en modalitat dual per a la propera edició que arrenca al gener. L'alumnat podrà realitzar un mínim del 30% del màster (18 crèdits ECTS) directament en una empresa, ha aprovat avui el Consell de Govern. De moment, explica Esther Garcia, coordinadora del màster, «tenim assegurada la farmacèutica Boehringer Ingelhem, que ens ofereix una o dos places, tot esperant que s'afegeixin noves empreses per poder ampliar l'oferta en propers cursos». 

 

Actualment la UdL ofereix quatre màsters oficials (Enginyeria Industrial,  Enginyeria Informàtica, Enginyeria Agronòmica, i Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària) i dos de propis (Direcció d'Operacions de Distribució i Direcció de Recursos Humans i Desenvolupament de Competències) en aquesta modalitat que combina la formació a les aules i l'empresa. El Consell de govern ha aprovat també la Convocatòria dels programes de mobilitat internacional Erasmus Estudis i Mobilitat Universitat de Lleida per a estudiantat de la UdL corresponent al curs 2019/2020. Aquest serà el primer cop que tot l'alumnat del Campus Igualada hi podrà optar.

 

Més de 1.000 places entre dos programes de mobilitat per a estudiants de la UdL

Aquesta convocatòria té per objecte la selecció d'estudiantat per participar als programes de mobilitat Erasmus Estudis, amb universitats europees o de països associats, i el de Mobilitat UdL, que permet fer estades acadèmiques en centres d'ensenyament superior amb els quals la UdL té convenis bilaterals per a l’intercanvi d'alumnat. S'ofereixen unes 1.300 places entre els dos programes. Mentre que l'Erasmus Mundus permet optar per universitats europees d'una trentena de països, el de Mobilitat UdL, agrupa centres de divuit països americans, asiàtics i també europeus. Les sessions informatives han començat avui pel campus d'Igualada.