Massalcoreig celebra Sant Bartomeu

Massalcoreig celebra Sant Bartomeu, la primera festa major d'estiu post pandèmia que el municipi celebra sense cap mena de restricció sanitària. Des de dimarts i fins diumenge, l'ajuntament ha organitzat tot d'activitats per a tots els públics, amb la finalitat de recuperar l'activitat social i normalitzar el retrobament entre els veïns i veïnes.

 

El pregó de festa major va ser a càrrec de Carlos Cabós, actor de Fraga que interpreta el paper de cunyat en la pel·lícula de la Carla Simón, Alcarràs. Cabós va agrair la invitació i l'escalf de tota la ciutadania de Massalcoreig, municipi el qual es va rodar majoritàriament la pel·lícula. «Una pel·lícula que l'única cosa que té d'Alcarràs és el nom. Penseu que tots els països del món han comprat els drets per veure-la i això vol dir que absolutament tot el planeta coneixerà Massalcoreig. De fet, Massalcoreig hauria estat un nom ben merescut també per aquesta pel·lícula», afirmava Cabós.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de la festa major de Massalcoreig

Massalcoreig celebra Sant Bartomeu | LleidaDiari.cat

 

Posteriorment, es va donar pas als Hereus i les Pubilles d'enguany, tres nois i noies de 8 anys i tres més de 17, van ser nomenats Hereus i Pubilles de Massalcoreig per aquest any 2022. L'alcaldessa va celebrar que cada any es pugui dur a terme aquesta tradició, «perquè és sinònim que el poble té futur, mentre hi hagi nens i nenes encara serem un poble pròsper i cada dia una mica millor», diu Montse Jové. 

 

Grup de tenors QVoice

Posteriorment, es va dur a terme un concert a càrrec del grup de tenors QVoice i els més joves van inaugurar l'espai de les penyes, que enguany és va iniciar després d'una cercavila pels carrers dels municipis a càrrec de tots els i les penyistes. La regidora de cultura, Núria Ferran s'ha mostrat molt agraïda amb la gran participació de la ciutadania a tots els actes, «els veïns i veïnes tenien moltes ganes de sortir, de ballar i d'abraçar-se, finalment aquesta festa major ho hem pogut aconseguir», finalitza la regidora.