Sense Categoria

El Mascle Cabró estrenarà màscara a l’Aquelarre de Cervera 2021

LleidaDiari
  • agost 26, 2021
  • 2 min read
El Mascle Cabró estrenarà màscara a l’Aquelarre de Cervera 2021

El Mascle Cabró estrenarà una nova màscara en l'edició d'enguany de l'Aquelarre de Cervera. És obra de l'artista segarrenc Xavi Badia, que l'ha confeccionat al seu taller, La Gàrgola. La màscara ha estat realitzada amb làtex i espuma freda d'alta densitat i s'ha reforçat amb fibra sintètica per a les banyes i la part posterior.

 

El disseny i modelat realça els volums de la cara d'un boc i, a més, el contrast de tonalitats permetrà distingir els volums des de l'escenari. L'anterior màscara, creada pel mateix Badia el 2016, està en molt mal estat i la seva restauració era complexa a causa del deteriorament dels materials. També existeixen dos caps del Mascle Cabró més anteriors, creats per Grepp Teatre i l'artista Alba Cuñé, respectivament.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

El Mascle Cabró estrenarà màscara a l’Aquelarre de Cervera 2021

El Mascle Cabró estrenarà màscara a l'Aquelarre de Cervera 2021 | LleidaDiari.cat

 

La versió infantil de la festa renovarà el Cabronet

D'altra banda, la versió infantil de la festa renovarà el Cabronet, amb un nou capgròs, elaborat per l'artista solsoní Pau Reig. Està adaptat a la mida dels infants i construït de cartó pedra. És un model únic pensat exclusivament per a la festa de l'Aquelarre i la ciutat de Cervera.

 

Està elaborat amb material resistent i a prova de desgast perquè pugui ser portat el capgròs i alhora es pugui recolzar a terra. Tant la nova màscara del Mascle Cabró com el nou capgròs del Cabrornet s'estrenaran el dissabte 28 d'agost.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *