Lleida

En marxa la segona edició del programa d’educació científica IRBLleida-Fundació ”la Caixa”

Finançarà tallers científics i estades a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida

Marta Romera
  • octubre 28, 2022
  • 2 min read
En marxa la segona edició del programa d’educació científica IRBLleida-Fundació ”la Caixa”

Per segon any consecutiu, la demarcació de Lleida comptarà amb el programa d’educació científica IRBLleidaFundació “la Caixa” per acostar la recerca biomèdica als joves. Aquest programa va sorgir amb l’objectiu de fomentar vocacions científiques i donar a conèixer la recerca a la demarcació. En aquesta edició, inclou l’organització de 12 tallers científics a i 6 ajudes a l’estudiantat de batxillerat per a fer una estada a l’IRBLleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El curs 2021-2022, més de 650 infants de 12 a 16 anys de 13 centres educatius de la demarcació de Lleida van realitzar un taller científic a l’IRBLleida. En els tallers, l’estudiantat va fer una primera aproximació a què és la recerca en benefici de la salut, va conèixer personal investigador de Lleida i va realitzar una pràctica sobre ADN.

En total es van realitzar 14 tallers oberts a tots els centres educatius de la demarcació i van participar els centres: Institut Seròs, Institut El Pont de Suert, Institut Ermengol IV de Bellcaire d’Urgell, Institut Antoni Torroja de Cervera, Col·legi Mare de Déu de les Borges Blanques, Institut Joan Solà de Torrefarrera, Institut la Caparella de Lleida, Institut la Mitjana de Lleida, FEDAC Lleida, Col·legi Mater Salvatoris de Lleida, Institut Maria Rúbies de Lleida, Col·legi Sant Jaume les Heures de Lleida i l’Institut Escola Torre Queralt de Lleida.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *