En marxa les obres d’arranjament del paviment del carrer Democràcia

Els treballs d'arranjament del paviment del carrer Democràcia, que des de fa anys pateix problemes crònics d'esfondrament de les llambordes, en diversos punts, s'han iniciat aquest setmana. L'actuació es comença a la cruïlla de Democràcia amb Cardenal Remolins, on es treballarà uns deu dies, i després es continuarà en altres punts on també hi ha desperfectes durant uns dies més.

 

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha visitat avui l'obra i ha destacat que una anàlisi tècnic ha permès detectar l'existència d'un defecte constructiu, ja que quan es va reurbanitzar aquest carrer l'any 2006, dins de les obres de reforma de tot l'Eix Comercial, es va aplicar un excés de morter en aquest tram.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de les obres del carrer Democràcia

En marxa les obres d'arranjament del paviment del carrer Democràcia | LleidaDiari.cat

 

Llambordes quedin ben falcades i arranjades

«Això ha comportat que des que es va posar en marxa, amb el trànsit dels vehicles constantment s'anés enfonsant, es fessin tolls i saltessin les llambordes. Per més arranjaments que s'anessin fent, eren pedaços que no acabaven amb el problema de fons. L'actuació que fem ara és un sanejament de tot aquest tram, on s'enretirarà el gruix de morter que hi ha en excés i es farà la base que toca per tal que les llambordes quedin ben falcades i arranjades, acabant amb aquesta problemàtica constant, que provoca moltes queixes de veïns i comerciants», ha explicat Postius, qui ha destacat que d'aquesta manera se solucionarà definitivament. L'actuació comporta el tall al trànsit d'aquest carrer, on només es permet l'accés als aparcaments des del carrer Comtes d'Urgell, que s'ha habilitat amb la senyalització i els avisos corresponents per circular-hi contra direcció.