Marta Camps es defensa davant la Fiscalia de les acusacions d’injúries de l’alcalde, Àngel Ros

Marta Camps es defensa davant la Fiscalia de les acusacions d’injúries de l’alcalde, Àngel Ros| EP – Fotografia: Miki de Santiago

 

La regidora socialista Marta Camps ha declarat aquest dijous davant la Fiscalia provincial per la querella per injúries que va presentar contra ella l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i s’ha defensat al·legant les denúncies que ella mateixa va presentar a l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) i Fiscalia Anticorrupció i que van suposar l’entrada a l’Ajuntament d’agents dels dos cossos.

“He declarat que en el marc d’aquestes denúncies es situen les meves afirmacions en la roda de premsa posterior a la meva destitució com a primera tinent d’alcalde i en els mitjans després”, ha explicat Camps. En aquest sentit ha declarat en Fiscalia que les seves afirmacions a la roda de premsa, en què va denunciar irregularitats en la gestió de Ros a l’Ajuntament, no obeeixen a cap venjança sinó a la defensa del seu “honorabilitat”.
 
La socialista ha argumentat que la seva destitució es va produir després d’una publicació en el Triangle que la relacionava amb la trama Gürtel i de la qual ha exigit rectificació per la via de la justícia.
 
El fiscal, segons Camps, s’ha interessat pel calendari de les denúncies i les declaracions al que ella ha contestat que va denunciar al desembre i va fer les declaracions als mitjans el 18 de febrer. També s’ha interessat per les declaracions en què Camps atribuïa a Ros “pràctiques gairebé mafioses en l’exercici del seu càrrec”. I ha afegit: “Quan jo parlo d’espionatge en les seves comunicacions i robatori de factures telefòniques va tot documentat i si Antifrau ve a requisar ordinadors és que dóna credibilitat als meus denúncies”.
 
“Tot forma part de la política de linxament no solament a la meva persona sinó a gent del meu entorn, contrastada per funcionaris que estan de baixa laboral per depressió i per mobbing. Tot això respon a aquestes pràctiques de les que jo parlava de gairebé mafioses”, ha explicat.
 
“Jo no tenia la voluntat d’injuriar ningú sinó de posar en relleu una realitat, contrastada per denúncies investigades”, ha afirmat Camps, qui confia que el fiscal arxivi la denúncia de Ros contra ella.